ГОРЕЩИ ТЕНДЕНЦИИ ПРИ ЛЕТНИТЕ ПРИЧЕСКИ

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | ЮНИ 25, 2017 | НОВИНИ
Топлото време не подминава и известните, които бързат да се похвалят със свежи фризури, създавайки поредната модна тенденция. Разбира се, знаменистостите разчитат на сериозен брой професионалисти, посещаващи разнообразни тренинги и курсове по фризьорство, за да са в крак с новостите. Всъщност е напълно достатъчен и един специалист – фризьор, който да извае за вас актуална фризура.

КАТО НАЧАЛО ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ ПРИЧЕСКАТА НА ОЛИВИЯ МУН


Това се казва сладък и секси вид. Подрязването на косата е наклонено напред, което създава усещане за красиви и семпли краища. Текстурирането на краищата е основно, ако искате да пресъздадете този външен вид. За да се постигнат еднакви вълни като на Оливия, трябва да изберете маша с голям накрайник. Косата се оставя да се охлади за няколко минути и се разпръсква с пръсти.

ВТОРОТО НИ ВДЪХНОВЕНИЕ Е САРА СЕМПАЙО


Тази фризура е мека и женствена, благодарение на дългите слоеве, които започват точно под брадичката. Ключът тук е да се уверите, че вашият стилист нарязва косата ви така, че слоевете да оформят перфектно лицето ви. За постигането на този външен вид се прилага спрей за обем, с цел вдигане на косата в корените с пръсти. Слагат се едри ролки, косата се затопля, след което се охлажда.

ЕТО Я И ФРИЗУРАТА НА МАРГО РОБИ


Прическата е доста подобна на предходната, което доказва, че е подходяща за различни текстури и форми на лицето. Основната разлика се крие в по-дългите слоеве на Марго Роби, които са повдигнати, спрямо лицето й. За да се възпроизведат плажните вълни на Марго, се слага стилизант върху влажна коса, докато тя се изсушава с кръгла четка с естествени косми. Самото разпръскване на косата разширява кутикула и автоматично създава текстура.

В случай, че искате да се радвате не само на красива собствена грива, но желаете да създавате красота и за околните, ние от Обучителен център Дълголетие ви предлагаме курс по фризьорство, с който тайните на професията са само на ръка разстояние.
автор: Анна Радева
КУРС ПО ФРИЗЬОРСТВО :

Варна, Велико Търново, София, Сливен

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ