КУРС ПО ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ И МИКРОБЛЕЙДИНГ

OБУЧЕНИЯ ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ С ПРАКТИЧЕСКА НАСОЧЕНОСТ ЗА ПРАКТИКУВАЩИ МИКРОПИГМЕНТИСТИ И НАЧИНАЕЩИ БЕЗ ОПИТ.


курс по микроблейдинг

Нашата академия по перманентен грим има за основна цел да обучи специалисти по перманентен грим, които да работят уверени, сигурни и да бъдат горди от постигнатите резултати. Нашата философия е да бъдем перфектни във всичко което правим.
  • Обученията се правят само с оборудване и консумативи на GOLDENEYE, Германия
  • GOLDENEYE е лидер в света на микропигментацията, благодарение на високите нива на хигиена безопасност и сигурност
  • Строг протокол за обучение – Учебната база, оборудването и всички материали отговарят на строгите европейски изисквания за сертифициране
  • Ние Ви предлагаме подкрепата си и сме на Ваше разположение 24/7
  • Обучението се провежда с най-много до двама курсисти и Вие ще получите най-добрите насоки и внимание
  • Обучението включва Стартов пакет по Микроблейдинг за 20 процедури, учебник, макети и други помощни материали</p>

Японската техника за рисуване на косъмчета върху веждите е усъвършенстван метод на досега познатия ни перманентен грим за вежди.
Разликата между двете техники е голяма, от една страна в самото извършване на процедурата, от друга – в качеството на крайния резултат.
Микроблейдинг техниката е изцяло ръчен метод, при който се използват микро игли. C тяхна помощ в кожата се вкарва пигмент, като по този начин се рисуват множество единични косъмчета. Когато не се използва машина, натискът при работа върху кожата е много добре контролиран и това позволява да се работи на ниво епидермис. Болката при тази процедурата е минимална, времето за заздравяване на третираният участък е около 10 дни, а крайния резултат са едни изключително естествени вежди. Пигментите, които се използват, са направени на глицеринова основа. подавателите.
* Необходимо е курсистите да си доведат модел за вторият ден от курса. При невъзможност, моля да уведомят предварително, за да им се осигури!
След приключване на обучението, вие получавате държавно призната диплома от МОН, която ви дава право да работите във ЕС!
Завършилите и успешно положили държавен изпит към ЦПО Дълголетие
Удостоверение за професионално обучение
получават диплома от Министерство на образованието и науката, даващ право да се практикува “микроблейдинг” в България и Европейски съюз. В цената са включени всички материали за обучението и подаръчен стартов комплект за практика след курса по микроблейдинг.  След успешно полагане на изпит по теория (минимум Среден (3) оценка от Комисията ), кандидатите се допускат до практически изпит. При успешно взети изпити по Теория и Практика, курсистите се дипломират с придобита квалификация по професия Козметик, специалност Микроблейдинг





ДЪРЖАВНА ДИПОМА ОТ МОМН

Програмата на обучението към нас Включва и Трите модула, за да получите пълна квалификация като пигментист.

ПЕРМАНЕНТЕН ГРИМ. РЪЧЕН МЕТОД – МИКРОБЛЕЙДИНГ

Микроблейдингът е вид перманентен грим. При него, за разлика от класическия метод с машина, се работи изцяло ръчно. Инструментът за работа представлява писалка, в която се монтират игли, индивидуални за всеки клиент и предназначени изцяло за еднократна употреба. Избира се форма на иглите, размер и цветови пигмент поотделно за всеки един клиент, съобразно неговите лицеви характеристики. Косъмчетата от веждите не се премахват, а напротив, те помагат веждите да изглеждат максимално естествено. Методът е подходящ и при алопеция или след химиотерапевтични процедури, при които има пълна липса на косъмчета в зоната на веждите.
„Микроблейдингът” е форма на постоянен грим, направен с уникални умения, които изискват подходящо обучение и практика. Използването на качествени инструменти и продукти е от голямо значение, за да се гарантират професионалните услуги пред вашия клиент. Научете тази сложна техника от лидер в индустрията и овладейте това изкуство. ДЪЛГОЛЕТИЕ, предлага най-цялостно обучение на ръчен метод перманентен грим, по-известен като microblaiding. По време на курса ще научуте и двата метода за постигане на перфектни вежди-микроблейдинг и микроблейдинг с омбре ефект. По този начин Вие, ще направите клиентките си естествено красиви.
Обученията при нас са всестранни и пълни. Но малките размери на групата ,предоставят персонално докосване до материята и възможност на качествено обучение. За това те се провеждат в ограничен брой от 1-н до 3-ма човека.

В КУРСА СА ВКЛЮЧЕНИ:

  • Стартов пакет
  • Държавна диплома на МОНМ с международна валидност
  • Сертификат на българси и на английски език
  • Възможност за издаване на Европас приложение
  • Всички материали и оборудване за обучението
  • Възможности за консултация 3 месеца след завършване на обучението


КУРС ПО МИКРОБЛЕЙДИНГ:

Варна, Велико Търново, София, Сливен


Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ