МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИИ ЗА РАЗВИВАНЕ НА МАСАЖНО СТУДИО

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | ЮНИ 18, 2017 | НОВИНИ
Дори да се справяте успешно с набирането на клиентела, винаги има начини за увеличаване на посещаемостта. Популяризацията на бизнеса е въпрос на желание, стратегия и упоритост. Кой е вашият метод за привличане на клиенти?

РЕКЛАМА


Използвайки възможностите на рекламата, вие достигате до нови и напомняте на стари клиенти за вашите услуги. Каналите за рекламиране са многобройни. Това може да включва поставянето на рекламно съобщение/банер в уебсайта на местна компания. Разпращането или раздаването на флаери и други печатни материали. Публикуването на информация за салона на страниците на популярно списание/вестник/брошура. Онлайн популяризиране чрез уеб сайта и социалните платформи /фейсбук, туитър, инстаграм и др./. Рекламата мотивира потенциалните клиенти да се възползват от конкретна промоция или събитие.

ПРОМОЦИИ


Създаването на промоционални събития е добра възможност за разширяване на бизнеса. Примерите за подходящи промоции включват. Различни семинари за поддръжка – почерпете вдъхновение за тях от вече изкарания курс по масаж. Насърчаване на споделените посещения – промоции за водене на приятел, близък. Карти за събиране на точки за лоялни клиенти. Подаръчни ваучери за празниците на любимите хора. Участие в публични мероприятия със социален отзвук и нестопанска цел.

ЛИЧНИ ПРОДАЖБИ


Личното впечатление често дава най-добри резултати, но и обхваща най-малко потенциални клиенти. Понякога личните продажби са резултат от цялостен стратегически план, в който правите срещи с целеви контакти. При провеждането на промоции и семинари, личните продажби обхващат по-голям кръг от хора. Впечатлението, което правите на хората е от изключително значение за успешната работа на масажиста. Винаги се подготвяйте с визитни картички и половин минутна реч относно ползите от масажната терапия.
При записването на курс по масаж към Обучителен център Дълголетие, вие може да разчитате на професионални насоки и препоръки от нашите специалисти за успешното маркетинг развитие на вашето студио за масаж.
автор: Анна Радева

КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ :

Варна, Велико Търново

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ПРЕПОДАВАТЕЛИ