ДОБРОТО УПРАВЛЕНИE НА СТУДИО ЗА КРАСОТА Е СЪВСЕМ ПОСТИЖИМО

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | ЮНИ 25, 2018 | НОВИНИ
Успешният салон започва с успешен управител. В подходящи ръководители се превръщат целенасочените и последователни кадри. Често талантливите управители се отличават още по време на обучителния процес. Избраният курс по грим /примерно/ също може да се окаже определящ за разкриването на уменията. Част от факторите, които работят в подкрепа на начинаещия ръководител вижте в следващите редове.

УПОРИТАТА РАБОТА


Прогресът е невъзможен без полагане на нужната доза труд. Това важи за всяко професионално направление. Не мислете, че управителите работят по-малко от останалите. При ръководните позиции отговорността е по-голяма, а с нея нарастват и задълженията.

ПОДХОДЯЩИТЕ ЗНАНИЯ


Добрият управителен е неразделна част от екипа. Изискването на високо професионално ниво обхваща и него. За да се получи успешно преходът от изпълнител към заемащ ръководна дейност специалист, е препоръчително да се мине през всички звена на квалификация. От завършването на професионалния курс по масаж /ако става въпрос за спа салон/, през придобиването на опит, до постепенното израстване към желаната позиция.

НЕОБХОДИМАТА КРЕАТИВНОСТ


Професионалните възможности са неограничени, когато има талант, идеи и индивидуалност. Успешният управител се стреми да използва всички пътища за реализация на креативни хрумвания. Важно е възможността за развитие да обхваща не само идеите на ръководното лице, но и тези на персонала. Добрият ръководител цени съвместната работа, като е наясно, че тя повишава креативността и професионалния капацитет на студиото за красота.
Автор: Анна Радева

КУРС ПО ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ:

Варна, Велико Търново, София


КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ :

Варна, Велико Търново


Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ПРЕПОДАВАТЕЛИ