3 НАЧИНА ЗА УСПЕШЕН СПА БИЗНЕС

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | МАЙ 27, 2018 | НОВИНИ
Може вече да сте постигнали известна популярност и финансова независимост в бранша, но това не бива да ви успокоява. Спа секторът е динамичен и запазването да добра позиция изисква непрестанна работа. Но защо да се задоволявате с вече постигнатото? Търсете още по-голям успех за вашия спа салон.

НАМИРАНЕ НА ПЕРФЕКТНИТЕ КЛИЕНТИ


Да, има такова понятие. Спрете да хвърляте напразни усилия по всеки клиент. Естествено, че има база, която трябва да се осигури на всички посетители, но не повече. Не падайте в капана на непрофилирания салон. На вас ви трябват определени клиенти. Съсредоточете усилията си върху хората, които предпочитат вашите услуги, които ви препоръчват на своите близки и познати, които могат лесно да бъдат обслужени и не на последно място, които често ви посещават. Това са точните клиенти, които карат бизнеса ви да расте.

РАЗВИВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ УМЕНИЯ


В случай, че вие не само менажирате, но и работите в своя спа салон, то задължително трябва да обърнете внимание на собствената си квалификация. Вие сте лицето на салона и всички останали ще се ръководят от вас. Как да изисквате от персонала, ако не изисквате от себе си? Затова не забравяйте да придобивате нови знания и да усъвършенствате старите. Това може да се случва на специализирани курсове по масаж и спа терапия, на иновативни обучения, на конференции и маркетинг представяния на нови продукти, на професионални срещи с колеги и други, съществуват куп възможности.

ПОДБИРАНЕ НА ПРАВИЛНИЯ ПЕРСОНАЛ


Точните специалисти са част от успеха на салона. За да сте сигурни, че ще се сработите, трябва да избирате хора, които отговарят на вашите лични критерии. Естествено, има и универсални правила, за които всеки ръководител на спа салон следи. Първо обикновено се гледа професионалната квалификация, важно е кандидатът да е завършил реномиран курс по масаж или друг вид спа терапия, която предлагате. После се обръща внимание на опита. Добре е специалистът да разполагате поне с двугодишна практика в сферата. Сега е моментът да се фокусирате върху уменията за комуникация. Вижте как се държи с вас, за да си представите какъв ще е подходът и отношението му към клиентите. И накрая, но не на последно място, замислете се над личните качества. Какво е цялостното поведение, какво издава то за кандидата? Изглежда ли коректен, точен, постоянен. Бихте ли му се доверили? Ако всички критерии са налице, може би това е вашият човек.
Вижте и какви кандидати да избягвате: https://www.dalgoletiebg.com/негативни-знаци-когато-наемате-персо/
Автор: Анна Радева

КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ :

Варна, Велико Търново

logoclose
DEALSEARNINGS
CURRENT EARNINGS
$5.00
Earnings that are paid out weekly based on your payment method.
PENDING EARNINGS
$0.00
Pending earning are locked anywhere from 15 to 90 days depending on the retailer.
ALL TIME EARNINGS
$5.00
This is everything you've ever earned from Giving Assistant.
https://givingassistant.orghttps://givingassistant.orghttps://givingassistant.orghttps://givingassistant.org

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ