БЪДЕТЕ СРЕД ПЪРВИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ПРАКТИКУВАЩИ ИНОВАТИВНИТЕ КОЗМЕТИЧНИ ТЕХНИКИ – FIBROBLAST PLASMA LIFTING И MICRONEEDLING

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | СЕПТЕМВРИ 18, 2017 | НОВИНИ
Обучителен център Дълголетие дава възможност да развиете напълно нова ниша в козметичната си дейност. На 28-ми и 29-ти Октомври д-р Джихан Мъзрак ще представи, за първи път у нас, две техники за неоперативно премахване на бръчки и кожни недостатъци. Докато методите са добре познати на специалистите в чужбина, при нас те са все още нереализирана професионална зона. Ако се запишете на курс по Плазма Лифтинг и Микронийдълинг, ще получите шанс не само за повишаване на професионалната квалификация, но и за ново бизнес развитие. Вижте повече за двете козметични техники, известни с изключителните си резултати при минимално инвазивни процедури.

FIBROBLAST PLASMA LIFTING (SOFT SURGERY)


Козметичните операции са скъпи и рискови. Вече има начин да третираме проблемните зони, без да се налага да се подлагаме на пластични интервенции. Новата революционна хирургическа апаратура позволява да се повдигнат клепачите, да се намалят бръчките в различни области, да се третират белези и стрии. За целта се използва малка плазмена светкавица /електрическа дъга/, излизаща от върха на инструмент. Полагат се точки, които създават симетрична решетка, без самият инструмент някога да докосва третираната зона. Ефективността на процедурата се крие в процеса на сублимация, който води до затягане на кожата. Избраната област се обработва с инструмента, като това не води до увреждане на съседните тъкани или останалите слоеве на кожата. Резултатът е видим незабавно. Потенциалът на метода се разгръща напълно в рамките на следващите 2 до 4 седмици.

MICRONEEDLING (COLLAGEN INDUCTION THERAPY)


Още един иновативен подход за борба с недостатъците по кожата без хирургична намеса. Методът помага да се сведат до минимум признаците на стареене, да се заличат успешно следи от акне, пигментни петна, стрии, следоперативни белези. Microneedling е познат като колагеново индукционно лечение. Инструментът за третиране на проблемните области причинява дребни наранявания, които целят да стимулират естествения процес на заздравяване на рани. Докато засегнатата област се лекува, тя активно произвежда колаген и еластин. Възстановяването на кожата започва почти веднага и води до омекотени бръчки или белези. Тъканите са напълно защитени по време на процедурата, тъй като малките канали в епидермиса се затварят много бързо. Често след терапията остава само зачервяване, при по-проблемни зони е възможно минимално кървене. Резултатът е видим в рамките на следващите няколко дни, а най-добрият ефект идва със системно лечение.
автор: Анна Радева

Fibroblast Plasma Lifting and Microneedling Techniques
28 октомври-29 октомври
начало 10:00 на 28 октомври
гр. София, Хотел Силвър

За повече информация:
М: office@dalgoletiebg.com
Т:  0883 285666;

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Сливен, Попово, Пловдив, Севлиево, Монтана

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ПРЕПОДАВАТЕЛИ