КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

КУРС ПО КЛАСИЧЕСКИ И ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ

Обучителен център ДЪЛГОЛЕТИЕ, провежда ежемесечни курсове по Класически и лечебен масаж. Обучението се извършва от професионалисти с дългогодишен стаж. Лицензирана диплома.
Курсът по Класически масаж, СПА масажи и СПА терапии са подходящи за практикуване както в специално оборудвани козметични салони, така и в СПА центрове. Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията “Mасажист”. Отделните масажи и СПА процедури са селектирани от програмата на МОН, одобрена и от Европейският съюз като едни от най-актуалните по рода си процедури в сферата на СПА и Уелнес.
Обучението се провежда в малки групи от двама до четирима човека, съобразено с индивидуалното внимание и подход към всеки един от Вас. Залата за обучение е просторна и комфортна, отговаряща на всички европейски изисквания. Курсовете се провеждат от квалифицирани и опитни преподаватели. Голяма част от учебните часове преминават в практика. Масажите се извършват върху наши професионални манекени – с цел регулиране на натиск, дълбочина, усет върху акупресурните точки. Нашата цел е да усвоите правилно учебният материал и да придобиете професионални практически навици и умения, които ще ви направят конкурентни специалисти, предпочитани от клиенти и работодатели. За тези от Вас, които ще започнат собствен бизнес, съдействаме със списък от необходими документи, идеи, съвети и препоръки за Ваше улеснение и успешен старт.
Забележки:
  1. Обявените цени на курсовете за обучение включват: теория, практика, консумативи, изпит и диплом. Курсистите не заплащат никакви допълнителни суми.
  2. Възможност за разсрочено плащане. За да запазите място в курса е необходимо да внесете 50% от таксата за обучение поне три дни преди началото на курса. Останалата сума е възможно на вноски до края на обучението.
  3. Часовете за посещение се уточняват съобразно Вашето свободно време, средно по два астрономически часа всеки ден с цел постепенно и задълбочено усвояване без физическо и психическо претоварване на курсистите.
  4. Възможност за индивидуално обучение
  5. Курсовете НЕ са за чакръкчии и всякакви други незнайни терапевти и хора с психични заболявания.
  6. Минимална възрастова граница – 18 години. Максимална – НЯМА.
Обучението се провежда в Учебните бази на Обучителен център Дълголетие в градовете. Свържете се с нашите координатори:
  • Велико Търново – 0879 894 985
  • Варна – 0988 862 070

Професионално развитие
След завършване на обучението издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия “Масажист” от НАПОО – София. С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА-центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др., както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.
Издаваме Държавно удостоверение за Професионална квалификация по професия Масажист от НАПОО – София и Европас приложение.  С този документ имате право да работите като професионалист – масажист във всички СПА – центрове, салони за красота, хотели, круизни кораби и др. , както в България, така и в страните от ЕС, Канада и САЩ.
В Курс по Класически и лечебен масаж се набляга на практическата подготовка на кандидатите за обучение. Целта е да се овладеят професионалните компетенции и придобиването на умения за извършване на качествени процедури.
Обучението в Класически и лечебен масаж обхваща специализирана подготовка по теория и практика за най-търсените процедури по Европейски и световни стандарти, одобрени от МОНМ /МОН/ учебни програми.
След успешно полагане на изпит получавате валидно Държавно Удостоверение за професионално обучение, което Ви дава правото да практикувате във всички салони за красота и СПА центрове в страната и чужбина, както и да започнете самостоятелен бизнес като МАСАЖИСТ на свободна практика.
*Курсът се провежда в гъвкаво време, съобразено с желанията на всеки курсист и според конкретните възможности на центъра.
*Курсът е лицензиран от МОН с международно признат статут.
*Издаваме и EUROPASS приложение към всеки издаден документ за правоспособност срещу допълнително заплащане

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ