ИЗНЕНАДАЙТЕ ЛЮБИМ ЧОВЕК С ВАУЧЕР ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН КУРС

Имате желание да направите не просто ефектен, но и полезен подарък. Възможности не липсват, затова сигурно се затруднявате с избора. Ние искаме да ви представим един по-различен подарък, който може не само да зарадва своя притежател, но и да промени живота му. Обучителен център Дълголетие ви дава възможност да закупите ваучер за професионален курс.

НАШИТЕ КУРСОВЕ


Чуйте вашите близки, обърнете внимание на техните желания и умения. Възможно е те отдавна да обмислят завършване на допълнително обучение. А може просто да показват талант и интерес в определена област. Защо тогава не им предложите шанс за нов професионален път? Обучителен център Дълголетие предлага разнообразни курсове в областта на естетиката, спа и уелнес сектора. Даваме възможност за квалификация във всички разкрасителни направления – курс по козметикакурс по гримкурс по ламиниране на мигли, курс по микроблейдингкурс по маникюркурс по поставяне на мигли косъм по косъмкурс по фризьорство. Предлагаме още и обучения в уелнес сферата от курс по масаж до курс по спа мениджмънт,  курс по разговорен английски за работа в спа център. А сред най-актуалните ни професионални възможности е курсът за социален асистент, с който поставяме началото и на обществените обучения.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ


Курсовете към Обучителен център Дълголетие се осъществяват съвместно с доказани специалисти, работещи активно в областта. Обученията са в реална среда, което е от голямо значение за успешното овладяване на професиите. Не спираме да подкрепяме и да помагаме на възпитаниците си и след завършването им. Всички тези фактори спомагат за успеха на нашите курсисти. Благодарение на обученията, напълно съобразени с европейските изисквания, бъдещите специалисти получават възможност за работа не само в страната, но и в чужбина. Голям брой от нашите кадри вече са реализирани професионалисти из целия свят. Предлагаме специални курсове, насочени към чуждестранно развитие /курс по разговорен английски за работа в спа центъркурс за социален асистент/. Нашата визитна картичка са безбройните доволни курсисти, намерили мястото си на пазара на труда. Подарете шанс за развитие, шанс за промяна, шанс за нов живот – изненадайте близък с ваучер за професионален курс.
Автор: Анна Радева

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Пловдив

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ