МИКРОНИЙДЪЛИНГЪТ – ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА ЗВЕЗДИТЕ

POSTED BY ДЪЛГОЛЕТИЕ | ОКТОМВРИ 8, 2017 | НОВИНИ
Богатите и известните също търсят начини за борба с проблемните зони по кожата, които да ги избавят от хирургическите интервенции. Методът microneedling е популярен сред тях, като почитателите му постоянно се множат. Скоро новата козметична техника ще навлезе и на родния пазар, благодарение на Обучителен център Дълголетие и предстоящия курс по Плазма Лифтинг и Микронийдълинг.

ЕТО ЧАСТ ОТ ЗВЕЗДНИТЕ КЛИЕНТИ НА ИНОВАТИВНАТА ПРОЦЕДУРА


Още през 2014-та година Дженифър Анистън се похвали в брой на списание People, че микронийдълингът е част от разкрасителните й тайни. Актрисата е научила за метода месеци по-рано в Ню Йорк и е решила да опита. Резултатът е повече от успешен и звездата заявява, че е влюбена в процедурата. Гуинет Полтроу и Наоми Уотс също отдавна се грижат за свежия вид на кожата си чрез техниката микронийдълинг. За козметичните процедури и на двете дами отговаря известният медицински естет Мейшъл Тейб. Специалистът извършва процедурата в рамките на час, като за финал обсипва кожата на своите клиентки със серум на витамин А и Ц. Други популярни лица, които използват микронийдълинг са Анджелина Джоли, Брад Пит и Деми Мур.

НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ КЛИЕНТИ НА МЕТОДА ОСТАВАТ КЛАНЪТ КАРДАШИЯН


Благодарение на шоуто „Keeping Up With the Kardashians“ и активното участие в социалните мрежи, разкрасителните процедури на семейство Кардашиян не са тайна за никого. Реалити сестрите и тяхната майка са известни с младата си и блестяща кожа. Ким Кардашиян е предоставяла неведнъж снимков материал от своите микронийдълинг процедури. Последна метода използва /публично/ Кортни Кардашиян, която пусна две кратки видеа в снапчат. Докато обяснява за извършваните процедури, Кортни слага симпатични филтри от снапчат, които говорят сами за безболезнеността на микронийдълинга като техника.
автор: Анна Радева

Повече за козметичната техника microneedling можете да прочетете тук:

Ако сте специалист в сферата на козметиката, ви предлагаме информация за предстоящия курс по Плазма Лифтинг и Микронийдълинг.

Fibroblast Plasma Lifting and Microneedling Techniques
28 октомври-29 октомври
начало 10:00 на 28 октомври
гр. София, Хотел Силвър

За повече информация:
М: office@dalgoletiebg.com
Т:  0883 285666;

КУРСОВЕТЕ НА ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР ДЪЛГОЛЕТИЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ В:

Велико Търново, Варна, София, Свищов, Сливен, Попово, Пловдив, Севлиево, Монтана

Comments

Popular posts from this blog

Как да си отворим салон за красота

ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ДЪЛГОЛЕТИЕ

ПРЕПОДАВАТЕЛИ